*Corona crisis*

Lieve bezoeker,

Wat een gekke tijd zitten wij nu in, hé? En net als vele andere bedrijven, wordt PAW ook getroffen door de corona crisis. Momenteel zijn alle workshops gecanceld tot 1 september, evenals andere evenementen en festivals waar ik zou gaan staan. Het is natuurlijk erg begrijpelijk, maar ontzettend jammer voor ons allemaal. Ondanks alle rottigheid, ben ik van mening dat de wereld hier een stuk sterker uit zal komen. De natuur heelt zich, de mens komt weer meer in contact met zichzelf en de maatschappij ziet in dat er veel meer manieren mogelijk zijn om grootschalige projecten aan te pakken.

Mocht je mijn bedrijf een hart onder de riem willen steken, dan ben je meer dan welkom dat te doen. Je kunt mij helpen op één (of meer) van deze manieren:

  • Vind je mijn werk tof en zou je mijn werk willen supporten op financiële basis, dan kan je HIER een symbolisch ”kopje koffie” voor mij kopen op de volgende pagina. (is maar 3 euro)
  • Wil je graag supporten, maar ook zelf dingen leren? Schrijf je dan in voor de workshops die later in het jaar gegeven worden. Alle workshops kan je HIER vinden.
  • Als je het leuk vindt wat ik doe, vind ik het super fijn als je een leuk berichtje of een hartje plaatst onder mijn facebook of instagram posts.
  • Als je mij graag eens ”in real life” wilt helpen, is dat ook mogelijk. Ik werk met regelmaat op het PAW-eiland (een stukje land voor workshops in de toekomst) en kan een stel extra handen goed gebruiken. Alles groeit gewoon door!

Ontzettend bedankt voor jouw interesse en moeite om mij hierbij te helpen. Het haalt erg veel druk van mij af.

Ik wens jou heel veel gezondheid, kracht en liefde toe voor deze gekke tijd en ik hoop je ooit te mogen ontmoeten bij een festival, evenement of workshop.

Veel liefs, Lucia