Knutseldagen

”Heb jij dat nou ook?”

Je hebt een breiwerk wat al maanden in de kast ligt, want je kunt er de tijd niet voor vinden.. misschien heb jij wel een grotere ruimte nodig om eindelijk die huid te looien die al maanden in de vriezer ligt.. of jij krijgt jezelf niet zover gemotiveerd om verder te gaan met die mand die je wilde vlechten, en werkt liever in het bijzijn van anderen.. om gezellig mee te kunnen kletsen of te vragen hoe zij denken over jouw project.

Misschien heb je wel een vuurtje nodig? Of wil je gewoon even een dagje weg van je huis en/of gezin, om even lekker te kunnen focussen op jezelf en je project. 

Hoe tof is het dan dat er een plek bestaat met álle ruimte en mogelijkheden die je maar kan bedenken? Een klein bosplekje midden in de stad, waar het vuur brandt en koffie en thee voor je klaar staat. Heerlijk in de buitenlucht, met mogelijkheden om tijdens regenachtige dagen ook beschut te kunnen werken.
En dat óók nog eens in aanwezigheid van andere gelijkgestemden!!

Wat jouw project ook is, van breiwerkje tot zaagwerk, het PAW eiland bij de Middengaarde geeft je die ruimte én gezelligheid om verder te komen. 

Wees welkom bij de Knutseldagen!

Wat is er mogelijk?

Je bent welkom je eigen gang te gaan tijdens deze dagen. Het is geen geleide dag (geen workshop), het draait hier puur om dat jij lekker je gang kan gaan met jouw knutselwerk in een fijne omgeving met fijne mensen die net als jij hun eigen knutselwerk hebben.
Je kunt je afzonderen, of gezelschap opzoeken wanneer je dat wilt. Je neemt je eigen materialen en lunch mee en gaat vol goede moed aan de slag!

Heb je een vuurtje nodig? Geen probleem! Wij kunnen vrijuit vuur stoken. Voor een normaal vuurtje hebben wij hout wat gebruikt kan worden. Heb je echter een project waar veel hout voor verbrand moet worden, vraag ik je wel om zelf een lading hout mee te nemen. 

Je bent nergens aan verbonden!

Wat is er aanwezig?

 • Toiletten
 • Koffie en thee
 • Overkapping voor regenachtige dagen
 • Zitplekken (boomstammen in verschillende hoogtes)
 • Kampvuur (mocht dit nodig zijn)
 • EHBO kist

Wat neem je zelf mee?

 • Je eigen project
 • Materialen die jij nodig hebt
 • Lunch

Goed om te weten:

 • Wij hebben momenteel geen tafels. Mocht je dit wel nodig hebben, laat mij dat dan even weten. Dan zoeken we naar een oplossing.
 • Er is geen elektriciteit op het eiland
 • Wanneer je iets nodig hebt, laat mij dat dan weten. Dan kan ik kijken of dit mogelijk is
 • Vanaf de parkeerplaats is het een stukje lopen naar het terrein. Mocht je zware dingen hebben, dan hebben wij een kruiwagen om je te helpen.

Inschrijven kan via het workshopformulier (rechterkant) op de contact pagina. Vermeld hier bij ”workshops” de knutseldagen en welke data je wilt komen. 

Voor deze dagen gelden de algemene voorwaarden.

”Ik heb een vraag!’
Als je een vraag hebt over deze dag, kan je contact met mij opnemen via het contactformulier, of een mail sturen naar workshop@prehistoryalive.com. Ik zal je zo snel mogelijk te woord staan.

”Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik doen?”
Super leuk! Je kunt contact met mij opnemen via het workshop- contactformulier (klik op de button hierboven) Je krijgt van mij dan een mail terug met de betalingsgegevens. Wanneer je betaling is ontvangen, is je inschrijving compleet.

Note: voor deze dagen is het ook mogelijk om contant te betalen.

signal-2021-04-13-173309-7

Datums:       29 mei, 5 juni en 12 juni                           2021
Duur:            van 10:00 tot 17:00
Aankomst: 
  Wanneer je zelf wilt 

Locatie:     
De Middengaarde,                                 Nieuwegein.
(zie beschrijving onderop de pagina)

Plekken:      15
Voor wie:     
Iedereen
Gastvrouw:
Lucia Ros

Je investeert:
per dag;        € 14,50

of:

3 dagen:            € 37,50

(dat is 6 euro korting!!)

Dit is incl. toegang (10 -5), gebruik van koffie, thee en toiletten

Locatie: ''PAW eiland'' op terrein ''de Middengaarde''

De Middengaarde is een relatief nieuw terrein langs de rand van Nieuwegein. Dit terrein wordt gebruikt voor o.a. evenementen en moestuinen. De middengaarde werkt graag samen met ondernemers die hun visie delen.

Wij maken gebruik van een stuk beboste grond, welke wij tot onze eigen workshoplocatie hebben kunnen maken; het PAW eiland genoemd.

Parkeren kan op de parkeerplaatsen van het terrein (gratis)