Vers van de PAW facebook pagina

[fts_facebook type=page id=1785103171718166 access_token=EAAP9hArvboQBAFhQZBXuHB2LxSD5hlPc618E19r7QuhtmIXay7UTtJbSP4EqN65PWZCKQg3MzN1UB87nesW6piYsmfJfZBOlztujf7gF7DlcHiVZAly37ZAZBOZBZBJCyuxg2fzHPMLtToRS8cZBdzaqXiKNb1bYcP92RBAV2a39a1J9kuCxgF3c7eZAKTYiuY6DUZD posts=6 description=yes posts_displayed=page_only images_align=left]

PAW is officieel!


19-08-2016

Wouw, het is zover! Vandaag heeft Lucia een krabbel gezet op het kantoor van de Kamer van Koophandel. PAW is dus nu officieel geregistreerd als bedrijfje!

De site is online!


15-08-2016

Whoohoo!! Eindelijk is het zover; de site is online! We hebben er hard aan gewerkt, en hopen dat jij hem net zo mooi vindt als wij! Met de tijd zullen er nog meer pagina’s en info bij komen, want we hebben nog veel meer ideeën! En mocht jij ook nog op- of aanmerkingen hebben, zijn die altijd welkom!

Oertijdmarkt Borger


07-08-2016

Afgelopen zondag stonden wij voor het eerst op een markt, en wel de Oertijdmarkt! Deze markt wordt elk jaar gehouden door het Hunebed Centrum in Borger, en wordt druk bezocht.

Wij hebben een goede combinatie gevonden tussen demonstraties en verkoop, en het publiek was erg enthousiast! Dit gaan we natuurlijk vaker doen!

Daarnaast kwamen onze (ex) collega’s nog op bezoek, wat voor buitenstaanders een prachtig beeld opleverde. En dat betekende natuurlijk ook… veel op de foto!

We hebben ons ontzettend vermaakt!

Primitieve technologie workshop weekend in Amerika


5-08-2016

Afgelopen maand hebben wij het geluk gehad rond te mogen touren door Amerika! Naast al het moois dat we gezien hebben, hebben we daar ook i.s.m. onze Amerikaanse vriend Douglas Meyer een workshop weekend mogen geven!

De workshop stond in het teken van primitieve technologieën, en bestond o.a. uit blaaspijpen, lokroepen, messen en netten maken.

Het was een ontzettend leuke ervaring, en we willen onze Amerikaanse vriend Douglas en de Nature Reliance School bedanken. Zij hebben dit ten slotte mogelijk gemaakt!

https://www.naturereliance.org/events/primitive-skills-class-with-prehistory-alive-worldwide-paw/