Wat doet PAW eigenlijk?


Omdat ik het zo leuk vind om in de huid te kruipen van onze voorvaderen én de kennis hiervan over wil brengen, heb ik een aantal manieren bedacht om dit te doen!

1, 2 of meer personen boeken?
PAW is te boeken per persoon, per twee of zelfs met meer!

Evenementen

Ik vind het heerlijk om de prehistorie uit te beelden. Of dit nou in een openlucht museum is of in de binnenstad, ik creër mijn eigen kamp en laat mensen op deze wijze zien hoe ik denk dat het leven in de prehistorie was. Ik neem je mee terug in de tijd en laat je ervaren hoe het is om een eigen vuurtje te stoken, een dier te villen of kleren te maken. 

Je kunt mij boeken in het tijdsbeeld dat je zelf wilt!

Workshops

Wil jij leren hoe je vuur moet maken, leer kan looien of misschien een net te breien? Dat kan, want ik organiseer geregeld workshops!
De duur varieert van een uur tot zelfs hele weekenden.

De workshops worden gegeven door ervaren vak-docenten uit binnen- en buitenland.

Het is ook mogelijk om workshops aan te vragen!

Scholen

Hoe leuk is het om een prehistoriër in de klas te hebben? Geweldig toch!
Ik kom naar de klas om daar te vertellen (en uiteraard ook het e.e.a. laten zien) over de prehistorie in Nederland.

Gemiddeld duren de lessen een uur, waarbij ik de hele prehistorie behandel. Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden; Ik kan workshops geven, of zelfs wekelijkse lessen verzorgen.

Filmwerk

Wanneer er een documentaire gemaakt wordt over de prehistorie, heb je natuurlijk ook mensen nodig die hier wat kunnen vertolken! Ik heb ondertussen al aan verscheidene filmopnames mee mogen werken, en ook meer mensen geleverd voor figuratie.

Ik sta open voor acteerwerk, maar ook voor het geven van advies of het uitlenen van materialen.